Priemerný kulturista, výnimočný tréner

So súťažením v kulturistike začal niekedy v 80-tych rokoch. Podľa vlastných slov výsledky, ktoré dosiahol v porovnaní s tým, čo dosiahli jeho zverenci ani nestoja za zmienku. Na Majstrovstvách kraja sa trikrát umiestnil na medailovej pozícii. V tom čase v kategóriách súťažilo 15-20 súťažiacich, takže doba bola úplne iná. Medailové umiestnenie na krajskej súťaži mu umožnilo súťažiť na celoštátnej úrovni, kde však trikrát skončil na šiestom mieste.

Prvú ponuku robiť trénera prijal v roku 1987 a odvtedy vychoval mnohých majstrov sveta. Najprv sa venoval juniorom, neskôr sa stal vyhľadávaným trénerom šampiónov a dlhé roky pôsobil ako štátny tréner.

Košický kulturistický klub (Veterinary bodybuilding Košice) patril medzi najúspešnejšie kulturistické oddiely, vychoval takých šampiónov akými sú Igor Kočiš, Jaroslav Horváth, Štefan Havlík… Zo žien určite musíme spomenúť Natáliu Lenártovú, Katarinu Verbovskú, Mariettu Žigalovú.